Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Boonen … maatwerk voor en door mensen

Boonen … maatwerk voor en door mensen
Publireportage

Met “Je krijgt waar je voor werkt en niet waar je voor wenst” als overtuiging, schrijft vakman Luc Boonen een uniek succesverhaal. Hoewel zijn inzet en ondernemerstalent aan de basis liggen van het toonaangevende en mooie bedrijf dat Boonen vandaag is, trok Luc ook de juiste mensen aan om dit mee waar te maken. Bijna veertig jaren later mogen hij en zijn echtgenote Inge fier zijn op wat ze hebben gerealiseerd en vol vertrouwen naar de toekomst kijken.

Opvolging verzekerd

Nadat zoon Jeroen zijn studies International Business succesvol heeft beëindigd, deed hij enkele jaren werkervaring op in twee andere sectoren. In 2018 koos hij resoluut om in de voetsporen van zijn vader te treden. Sindsdien doorliep hij alle facetten van het bedrijf: van plaatsing van alle producten, tot verkoop, opvolging en operationele leiding. Margot, de partner van Jeroen, studeerde Communicatiewetenschappen en stapte met veel passie voor marketing en interieur mee in de zaak. Dat alles gaf familie Boonen de kans en de goesting om hun unieke vestiging in Kontich neer te zetten. Daar kunnen klanten vandaag in een ruime belevingsshowroom en een unieke inspiratietuin ervaren wat Boonen te bieden heeft.

Iedereen Boonen

Luc en Inge kunnen het in alle vertrouwen wat rustiger aan doen omdat iedere medewerker doordrongen is van het positieve DNA van de firma Boonen. Jeroen en Margot wijzen op de immens belangrijke commerciële rol die Gert binnen het familiebedrijf vervult. “Even belangrijk zijn onze monteurs Patrick, Tim, Filip, Dean en Frank. Uit de vele positieve reacties van klanten blijkt dat zij dagelijks het uithangbord van Boonen zijn en dat ze helemaal belichamen waar we voor staan. Zonder hen is Boonen niets. Ook de manier waarop onze laatste aanwinst, Nathalie, de planning en boekhouding voor haar rekening neemt, geeft ons heel wat gemoedsrust,” zegt zaakvoerder Jeroen. “En tenslotte mogen we ook nog altijd blijven rekenen op de grote steun en het waardevolle advies van Luc en Inge,” vult Margot enthousiast aan.

Wie zijn Jeroen en Margot?

Jeroen neemt naast de dagelijkse leiding samen met Gert de commerciële taken op zich van het outdoor-livingaanbod en zonwering. Interieur, marketing en HR zijn de werkdomeinen van Margot. Maar wie zijn deze enthousiaste jonge mensen achter Boonen?

Margot werd geboren in s’ Hertogenbosch (NL) en studeerde Communicatiewetenschappen aan de UA. Ze leerde Jeroen kennen via een gemeenschappelijke vriend en ondertussen zijn ze al vijf jaar samen. “Ik besloot om het bedrijf van mijn ouders verder te zetten en al vlug werd duidelijk dat de gedrevenheid en de kennis van Margot een toegevoegde waarde voor Boonen konden betekenen. We besloten gezamenlijk om Margot toe te voegen aan team Boonen en dat blijkt een uitstekende beslissing te zijn,” lacht Jeroen tevreden.

Eind april 2024 werden Margot en Jeroen fiere ouders van zoontje Jules. “Hoewel de zaak heel wat verantwoordelijkheid met zich brengt, maken we voldoende tijd voor elkaar,” zegt Jeroen. “Door het verschil in taken en de dagelijkse drukte hebben we elkaar elke avond voldoende te vertellen. Jules is een verrijking die we er heel graag bij nemen en ook voor onze hobby’s proberen we tijd vrij te maken. Zo trapt Jeroen graag regelmatig een balletje bij Ik Dien en ga ik al eens graag tennissen,” zegt Margot.

De toekomst van Boonen

Jeroen en Margot willen met hun team doorgaan op hetzelfde elan. “Ik wil onze klanten graag ‘the finishing touch’ bezorgen aan hun woning. Of dat nu over 1 gordijn gaat of over een totaalproject, het is de tevredenheid van klanten die me voldoening geeft,” zegt Margot. “Onze klanten een resultaat geven waardoor ze hun woonomgeving comfortabeler kunnen beleven door alles professioneel en correct af te handelen, dat is waar we voor gaan!” zegt Jeroen.

Het is duidelijk dat ook de tweede generatie van Boonen het bedrijf verder wil laten groeien. De unieke showroom en de persoonlijke aanpak van iedere medewerker brengen deze ambitie binnen handbereik. “Ons familiebedrijf heeft een fantastisch team achter zich, dat we momenteel graag nog aanvullen met een commerciële functie. We spelen snel in op nieuwe evoluties binnen onze sector en willen graag verder groeien. Wat de toekomst brengt dat weten we niet, maar team Boonen is er helemaal klaar voor,” besluit Jeroen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met