Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Geven, daar krijg je nooit genoeg van

Geven, daar krijg je nooit genoeg van
Band met de Bond

Ik geef je
Ik geef om je

Aandacht, tijd, een glimlach
Warme soep en boterhammen

Een plekje om te schuilen
Een pakje van mijn hart

Ik geef graag
En nooit met mate
Een compliment, een kopje troost, een stem
Ik geef wat je mist
Wat jou ontbreekt
Licht in het donker
De liefde een gezicht

Al dat geven maakt mij blij
Het geeft mij zin

Wat een cadeau
Wat een geluk dat ik mag geven

Want ik geef je
Ik geef om je
En daar krijg ik nooit genoeg van.

DECEMBER 2023

Wist je dat …
… Bond zonder Naam al 65 jaar meer dan 100.000 gezinnen inspireert met haar maandelijkse spreuken? Met uw steun kan Bond zonder Naam dit blijven doen en ook die mensen ondersteunen die weinig of geen kansen krijgen in onze samenleving. Uw gift maakt wel degelijk een verschil en is tot 45% fiscaal aftrekbaar: online op www.bzn.be of op BE33 5230 8009 0046 van Bond zonder Naam SCW vzw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met