Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Goedele Sel laat je stralen

Goedele Sel laat je stralen
In de Kijker

Aartselaar- Waar liefde voor het vak, passie, ervaring en gepaste opleidingen gecombineerd worden onder een dak, daar voelen mensen zich in goede handen. Goedele Sel is een ervaren en gedreven zelfstandige schoonheidsspecialiste, die haar praktijk recent verhuisde van Berchem naar Aartselaar. Op deze nieuwe locatie gaat Goedele gewoon door met het aanbieden van hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Ze heeft een jarenlange ervaring in de parfumerie- en verzorgingswereld en is gespecialiseerd in manicure, medische pedicure, gezichtsbehandelingen en laserontharing. 

Goedele werkt uitsluitend op afspraak en haar persoonlijke en professionele aanpak zorgen voor heel wat mond-tot-mondreclame. “De bestaande klanten uit Berchem blijven zo goed als allemaal trouw gebruikmaken van mijn diensten en ook in Aartselaar blijf ik kiezen voor een heel persoonlijke aanpak”, zegt Goedele. Hierbij combineert ze haar jarenlange ervaring met een diepgaande vakkennis en dat laat haar toe om steeds een juiste diagnose te stellen. “Alles begint natuurlijk bij luisteren naar wat de klant juist verwacht”, zegt de gedreven schoonheidsspecialiste. “Ik geef mijn klanten altijd de beste verzorging en streef er steeds naar dat zij zich na een behandeling beter voelen in hun vel. Voor mij is er niets mooiers dan een tevreden mens … en dat is de schoonheid waarnaar ik zoek”, lacht Goedele.

Hecht jij ook belang aan een verzorgd en gezond uiterlijk? Maak dan zeker kennis met Goedele Sel, want als het van Goedele afhangt dan wil ze ook in Aartselaar nog vele jaren doorgaan met het verzorgen en verwennen van mensen die belang hechten aan een gezond en verzorgd uiterlijk. 

Schoonheidssalon Goedele Sel, Langlaarsteenweg 49c, 2630 Aartselaar – Tel. 0495 103 337

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met