KS42 staat voor personal shopping, beleving. 4 Jaar geleden maakte ik van mijn passie mijn job. Elke dag is een plezier om te mogen gaan werken. De ganse collectie wordt zorgvuldig uitgekozen vanuit mijn buikgevoel. Betaalbare, draagbare mode voor jong en oud. En ik kies bewust voor wekelijkse nieuwe leveringen zodat iedereen altijd iets nieuws kan uitkiezen.

Deze online shop moet in deze moeilijke tijd een mogelijkheid aan jullie geven om toch nog te kunnen genieten van de mooie collecties. Momenteel in de verzending gratis.

Misschien zitten er nog wat schoonheidsfoutjes in deze webshop…. dan hoor ik het graag. Ook kunnen jullie me altijd contacteren indien jullie graag een bepaald kledingstuk eens aan zien, dan pas ik het in de winkel voor jou en stuur je een foto door, want personal blijft nog steeds mijn hoofddoel. Jullie kunnen me steeds bereiken 0497/56.56.61

Neem ook eens een kijkje op mijn facebookpagina en/of instagram: KS42 daar vind je dagelijks nieuwe foto´s

Vergeet even alle zorgen en geniet van het shoppen.

Liefs, Karin

Adres

Ons adres:

Diksmuidelaan 60, 2600 Berchem

Telefoon:
E-mail:

-

Contactformulier

Toegang aanvragen tot deze bedrijfspagina

Bent je de eigenaar van deze zaak, dan kan jij deze pagina claimen waarna je zelf aanpassingen aan deze pagina kan doorvoeren. Contacteer ons gerust als er vragen zijn.

Claim deze bedrijfspagina