Muziekschool CDE biedt muziekopleidingen voor volwassenen van beginnend tot gevorderd niveau. Het aanbod omvat groepsonderricht en individuele les en coaching. CDE werd opgericht in 1998 en is erkend door de provincie Antwerpen als vormingsorganisatie. We zijn er voor iedereen die degelijke muziekles wil en een goede sfeer even belangrijk vindt.

We werken met kleine groepen waarbij je ervaring met de andere cursisten kunt delen. In de basiscursussen reiken we je een vlotte, maar grondige start aan. We werken stapsgewijs verder aan je vaardigheden en al snel kun je een programma volgen dat afgestemd is aan je persoonlijke voorkeur. Je wordt opgevolgd door je docent tijdens en na de cursus. We stimuleren graag je creativiteit en bieden je daarvoor een prettige sfeer om te leren en muziek te maken. Je krijgt les van gekwalificeerde docenten die de noden van hun cursisten kennen. Ze nemen graag de tijd om je persoonlijk te begeleiden.

Adres

Ons adres:

gemeenteplein 3 Edegem

Telefoon:

-

Toegang aanvragen tot deze bedrijfspagina

Bent je de eigenaar van deze zaak, dan kan jij deze pagina claimen waarna je zelf aanpassingen aan deze pagina kan doorvoeren. Contacteer ons gerust als er vragen zijn.

Claim deze bedrijfspagina