Carpe Diem is een gezellige brasserie waar u terecht kan om te ontbijten, lunchen, dineren of op elk moment van de dag gezellig iets te drinken.

De chef streeft, samen met zijn keukenteam, elke dag opnieuw perfectie na en weerspiegelt zijn passie in elk gerecht.
Hiervoor maken we gebruik van dagverse producten en zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding! Zo bekomen we een menukaart met tal van mogelijkheden en voor ieder wat wils!

De drang om op eigen benen te staan begon steeds meer te kriebelen. We vonden dat het tijd werd voor “ons eigen” brasserie. Na jaren dromen en maanden van verbouwen is Carpe Diem een feit!
Onze zaak is een weerspiegeling van wie wij zijn; puurheid en eenvoud met een warme toets. Wij doen al het mogelijke om een constante kwaliteit, eerlijke prijzen en een vlotte en vriendelijke bediening in stand te houden.
Ons doel is dat onze klanten een gezellige tijd beleven en met een brede glimlach Carpe Diem verlaten.
Pas dan is onze opdracht geslaagd.

Op ons zonnige terras, op de hoek van de Statielei en de Prins Leopoldlei kan u tijdens de zomermaanden heerlijk genieten. We zijn gelegen in het hartje van de stad Mortsel, eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en ook zijn er voldoende parkeer gelegenheden in de buurt.

Openingstijden

Maandag

9:00 - 22:00

Dinsdag

9:00 - 22:00

Woensdag

7:00 - 22:00

Donderdag

9:00 - 22:00

Vrijdag

9:00 - 23:00

Zaterdag

9:00 - 23:00

Zondag

9:00 - 23:00

Adres

Ons adres:

Statielei 76, 2640 Mortsel

Telefoon: