Co-directeur bij het Wetenschappelijk Departement voor Onderwijs en Opstellingen bij Constellators International.

Samen met mijn Duitse collega Lars Christian Börner hebben we als doel om onderwijsopstellingen te onderzoeken en te verspreiden in de wereld.

 

‘Ik combineer mijn jarenlange onderwijservaring met de ervaringsweg die ik heb afgelegd in energetisch bewustzijn. Dit maakt mijn onderwijswerk uniek. In die combinatie heb ik antwoorden gevonden die ik nu deel met diegenen die gelijkaardige vragen hebben.’

Meer over Hilde…

 

Missie en doel

Global Living in Awareness

‘Awareness is now’

Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.

Aanbod

Academy

Global Living in Awareness Academy brengt je innerlijke leiderschap tot expressie via verschillende ‘Experiences’. Van binnenuit aanwezig zijn beleven is een andere ervaring dan een uitleg in woorden. Wat je ervaart, beklijft en gaat diep naar binnen, geeft vorm aan wie je bent en zet anderen aan om hun eigen innerlijk leiderschap te laten groeien. ‘The experiences’ dagen je uit om het hoogste collectieve bewustzijnspotentieel in de nieuwe wereld te leven. Alles wat we nodig hebben, is al aanwezig.

Adres

Ons adres:

Gasstraat 19, 2570 Duffel