Erkend huisgemaakt roomijs “Kreemgelas bereid op nostalgisch ambachtelijke wijze waarbij melk van guitige koeien wordt verwerkt via eigen pasteurisatie tot een afgewerkte beleving. Recept in de familie sinds 1947. Derde generatie. Onze bereidingen bevatten geen gluten en geen eieren. Kom smeuiig tot rust. Geniet van smaak en structuur op ons steigerhouten terras van onze (h)eerlijke creaties. Cattabriga adept. Geen roomijswagens meer enkel winkelverkoop. Sinds 2018 is Glace Jozef erkend als ambacht door de FOD Economie Belgie. Fier tot uw dienst, Tesske van Crombruggen & Guyke Berghmans. xxx ” Keuze uit meer dan 20 smaken roomijs (seizoen) Suikervrij roomijs Vanille Mokka Sorbets en Sherbet Sorbet (geen melk) : Framboos Passievrucht Cassis Mango Champagne Sherbet (30 % melk) : Citroen Piroul – Streekprodukt Zuidrand Krokante wafelrolletjes gevuld met vanille-ijs en afgesloten met stracciatella. Enkel op bestelling: Gj’s Taarten & IJstaartjes & Feestelijke creaties Verjaardag Communie (10 dagen op voorhand) Lammetjes (10 dagen op voorhand) Kerstmis buches Nieuwjaarsstronken IJstaartjes: Astridjes Boules Jozef Ringtaartjes Sneeuwmannetjes (December)
Onafhankelijkheidsstraat 114, 2650 Edegem