Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Brandtfood Hove … kwalitatief winkelen in een gemoedelijke sfeer

Brandtfood Hove … kwalitatief winkelen in een gemoedelijke sfeer
In de Kijker

Brandtfood – de prachtige en uitnodigende delicatessenzaak in het hartje van Hove is al tientallen jaren een begrip in de gemeente en ver daarrond. De winkel evolueerde door de jaren heen mee met de veranderende klantenbehoeften en ook nu houden Stephan, Nathalie en Eveline hun blik op de toekomst gericht.

Brandtfood bestaat ondertussen al 30 jaar. De winkel ontstond indertijd als kruidenierszaak, maar vandaag is Brandtfood zoveel meer dan dat. Al jarenlang staat de winkel bekend om zijn dagverse producten, uitgebreide verstoog, heerlijke delicatessen en cateringservice voor bedrijven, familiefeesten, enzovoort. Vorig jaar namen Stephan, Nathalie en Eveline de zaak over en de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich. Voor Mensen zijn Media doen ze enthousiast hun visie uit de doeken en die bestaat uit méér dan alleen lekker eten en drinken.

Familieteam

Stephan, Nathalie en dochter Eveline vormen een sterk en hecht team. “Stephan en ik zijn al 26 jaar gelukkig getrouwd en al bijna evenveel jaren elkaars partner op professioneel vlak”, vertelt Nathalie terecht trots. Ook Eveline stapte mee in het avontuur en het is dan ook als familiaal team dat het trio het project Brandtfood heeft opgevat. “Als hecht gezin zijn we voortdurend op zoek naar een nieuwe uitdaging”, aldus Stephan. De winkel was in die zin een geschenk uit de hemel. “Brandtfood is in vele opzichten een bijzonder verhaal met een centrale functie in het prachtige en vooral sympathieke Hove.”

Het leidinggevende team van Brandtfood kan rekenen op de steun van een sterk team gemotiveerde collega’s. “We zijn trots op ons goede team voor én achter de schermen en vinden het erg belangrijk dat ze met plezier naar het werk komen. Zonder een goede samenwerking zou dat niet mogelijk zijn!”, zegt Nathalie.

Familiale aanpak

Die familiale en gemoedelijke sfeer beperkt zich niet tot het team, integendeel. Klanten ontvangen in een vriendelijke en vertrouwde omgeving is voor Stephan, Nathalie en Eveline dé sleutel naar de toekomst. “Service, klantgerichtheid, gemoedelijkheid en oprechte interesse in de beleving van onze klanten zijn voor ons prioritair”, benadrukken ze. Klantentevredenheid is dan ook een cruciale drijfveer bij Brandtfood. “Een praatje maken met onze klanten, hen zien openbloeien en een glimlach op hun gezicht zien verschijnen – dat is voor ons de mooiste return!”

Het Brandtfoodteam kiest dan ook resoluut voor een optimale klantenbeleving. Als klant word je er van a tot z geholpen bij je aankopen als je dat wenst. Men zal naar je luisteren en je gepast en professioneel advies geven. Plan je een feest, dan zorgt Brandtfood voor de formule, perfect op jouw maat gemaakt, zodat je zelf ontspannen en zonder zorgen van de dag kan genieten.

Klantvriendelijkheid zit hem ook in kleine attenties. Het team zorgt zo bijvoorbeeld voor een helpende hand tijdens het inkopen doen, begeleidt mensen die moeilijk ter been zijn naar huis indien nodig of levert thuis bij hulpbehoevend cliënteel. Zo zorgt Brandtfood zelfs ook voor wat sociale controle. “Als we één van onze dagelijkse klantjes bijvoorbeeld een dag niet zien, dan zijn we bezorgd. Zijn ze misschien gevallen of onwel geworden?” Een geruststellende gedachte!

Thuis in Hove

Als we het trio vragen naar hun beleving van het voorbije jaar, dan merken we niets dan dankbaarheid. “Het afgelopen jaar zijn we als ‘nieuwelingen’ enorm goed ontvangen door de Hovenaars”, vertellen ze. “Het was en is nog steeds een grote uitdaging, maar we staan er iedere dag weer met een goed gevoel. We danken ons trouwe cliënteel om in ons en in de toekomst van Brandtfood te geloven!”, voegen ze er enthousiast aan toe.

Stephan, Nathalie en Eveline zijn dus here to stay: “Brandtfood bestaat al 30 jaar en we hopen dat we deze prachtige onderneming nog vele jaren kunnen verderzetten en met onze hardwerkende dochter in de zaak is de toekomst al verzekerd!”

Kortom, de drie streven naar een niet-alledaagse combinatie van excellentie, topservice en een gemoedelijke sfeer, zowel voor hun klanten als voor hun team. Een formule die werkt, zoals je ongetwijfeld meteen zal merken wanneer je de winkel binnenwandelt! Kijk trouwens zeker ook eens op de mooie website van Brandtfood. Je vindt er ongetwijfeld heel wat inspiratie om van te likkebaarden en je kan er ook vlot alle lekkernijen reserveren. Smakelijk!

Foto: Brandtfood ((c) Alvo)

Tijdens de Feestelijke Heropening op 23 en 24 augustus (tijdens de Zomerendfeesten) nodigt Brandtfood je uit om de talrijke proevertjes te komen degusteren!

Brandtfood | Sint-Laureysplein 5 | 2540 Hove                                                           

di-vr: 7.30u-19.00u, za: 7.30u-18.00u, zo: 7.30u-13.00u, feestdagen: 8.00u-13.00u                                                                                                                         

03 455 66 70 | www.brandtfood.be | info@brandtfood.be

Bron: Mensen zijn Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met