Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

De zomer van Flandria – Oep z’n Aantwaarps

De zomer van Flandria – Oep z’n Aantwaarps
Antwerpen Snel nieuws

Volgend jaar bestaat rederij Flandria 100 jaar. Al een volledige eeuw biedt zij rondvaarten op de Schelde en door de haven. Achter de schermen wordt hard gewerkt om van dit jubileumjaar en verrassingsjaar te maken. Er is geen mooiere en aantrekkelijkere manier om met de haven van Antwerpen kennis te maken dan vanaf het water. Het geeft je een vakantiegevoel dicht bij huis.

Deze zomer organiseert Flandria speciale havenrondvaarten voor groepen ‘Oep z’n Aantwaarps’ onder begeleiding van Freddy Michiels, de auteur van zoveel Antwerpse boeken, maar vooral bekend van Antwerpse Les, het compleetste naslagwerk over de Antwerpse taal, aangevuld met Antwerpse humor en met liedjes van De Strangers.

Flandria biedt voor groepen, verenigingen en bedrijven nu een uitzonderlijke havenrondvaart aan. Het begint met een snelcursus Antwerps, kennismaking met typisch Antwerpse humor om vervolgens blijgezind gedurende twee uur doorheen de havendokken te varen en kennis te maken met de grootste zeeschepen die hier aangemeerd liggen.

Er zijn twee formules:

· rondvaart met uitgebreide BBQ en dranken

· rondvaart met receptie

Iedereen krijgt een snelcursus Antwerps voor beginners en gevorderden en krijgt ook een exemplaar van het boek Antwerpse Les mee.

Info en reserveren: flandria.nuphilip@flandria.nu – 0477 26 50 50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met