Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Een dikke pluim voor Dirk Vervoort!

Een dikke pluim voor Dirk Vervoort!
Maatschappelijk

Dirk Vervoort startte bijna zes jaar geleden met het maken van filmpjes over Mortsel en later ook over de omliggende gemeenten. Hij stortte zich met zodanig veel passie op deze hobby, dat hij vandaag -terecht met veel trots- kan aankondigen dat de kaap van 1000 Youtube-filmpjes werd bereikt!

Samen met een handvol medewerkers, zoals technicus Yannick D’Haene en radiomaker Jeroen Boonen, gaat Dirk ook vandaag nog steeds in gesprek met lokale mensen die zich op een of andere manier verdienstelijk maken voor de buurt, brengt hij boeiende lokale verhalen, zetten Dirk en zijn team startende ondernemers in de kijker, …
“Als we het uitrekenen, zijn er na meer dan vijf jaar dat we bestaan 16 à 17 filmpjes per maand gemaakt en dat allemaal op vrijwillige basis”, zegt Dirk fier. “Naar aanleiding van deze mijlpaal in ons bestaan van Mortsel tv lanceer ik graag een nieuwe slogan, namelijk: Media met de glimlach.” Media zal inderdaad een woord zijn dat voortaan de lading beter dekt, want Dirk lanceert weldra ook internetradio. Radio M gaat officieel van start op 1 november 2023 om 14 uur. Het radiostation zendt uit vanaf Mortsel met beelden vanaf het Gemeenteplein en zal te ontvangen zijn via de gloednieuwe website www.mortsel-media.be of www.mortsel-m.be.
We hopen dat de bezieler van Mortsel tv en Radio M en zijn medewerkers nog lang de energie mogen vinden om filmpjes en radio te blijven maken om positieve lokale initiatieven en verhalen in de kijker te zetten.

Fik Verbiest – Mensen zijn Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met