Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

ELEKTROMIC NEEMT ELEKTRO SERGEYSSELS UIT HOVE OVER

ELEKTROMIC NEEMT ELEKTRO SERGEYSSELS UIT HOVE OVER
Algemeen

HOVE – Na Geel, Herentals en Lier zal er voortaan ook in Hove een vestiging van Elektromic zijn. Elektro Sergeyssels treedt namelijk toe tot de Elektromic groep van Koen Michiels. Vertrouwde gezichten Michel Sergeyssels, Cynthia Hadermann en Kurt Verdonck blijven werkzaam in de vestiging.

Elektro Sergeyssels is sinds 1984 een gevestigde waarde in Hove en omgeving. Michel Sergeyssels en zijn vrouw Diane hebben de sector doorheen de jaren enorm zien veranderen. Ze hebben steeds ingespeeld op de veranderende markt, maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

“We zochten een oplossing om onze huidige klanten ook in de toekomst te kunnen blijven bedienen met een degelijke service en persoonlijk contact. Via onze gezamenlijke aankoopgroepering ben ik bij Koen Michiels van Elektromic terechtgekomen. Vermits het ook een familiebedrijf is met een gelijklopende visie en aanbod, was dit een logische keuze”, vertelt Michel Sergeyssels.

“De dienstverlening wordt uitgebreid en ons aanbod is groter dan voorheen”, vervolgt Michel. “Onze herstellingen aan huis blijven mogelijk en bestaande klanten behouden ook alle lopende garanties. Wij bieden nog steeds dezelfde deskundige ondersteuning en professioneel advies.”

Met deze overname breidt Elektromic groep uit tot vier fysieke vestigingen: Geel, Herentals, Lier en Hove. Eerder werden ook elektro Helsen in Herentals, ZEB Computing in Bouwel en Elektro Willoqué in Lier overgenomen door Elektromic.

Bron: made in Antwerpen – Bart De Bruyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

een × 2 =