Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

In memoriam Charles Hendrickx

In memoriam Charles Hendrickx
In memoriam

Met droefheid melden we het overlijden van Charles Hendrickx, die op 5 oktober 2023 om 12 uur in het GZA-ziekenhuis in Mortsel is heengegaan na een korte, maar hevige strijd. Hij werd geboren op 6 juni 1943 in Mortsel en was de echtgenoot van Maria Stroobants.
Charles was een man met vele passies en talenten. Hij lag mee aan de basis van carnavalsgroep De Leutsnoepers en schopte het in 1981 zelfs tot ‘Prins Charles I’ bij carnavalsvereniging Lobbes. Daar beleefde hij vele mooie momenten met zijn vrienden en medecarnavalisten. Hij was ook jarenlang bestuurslid én bezieler van voetbalvereniging SV St.-Jozef Mortsel, waar hij zich inzette voor de jeugd en de sportieve ambities van de club. Hij was de trotse oprichter van meubelmakerij Winka bv Mortsel, waar hij zijn creativiteit en vakmanschap kon uiten in prachtige meubels op maat.
Charles was een lieve echtgenoot, een zorgzame vader, een trotse grootvader en een trouwe vriend. Hij zal door velen gemist worden, maar voor altijd in hun hart blijven.

De afscheidsplechtigheid zal plaatsvinden op zaterdag 14 oktober 2023 om 09.00 uur in het crematorium in Wilrijk (Jules Moretuslei). Herdenk Charles met een glimlach.

Ons medeleven en heel veel sterkte aan de nabestaanden

’t Periodiekske-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met