Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Openbedrijvendag

Openbedrijvendag
Nieuws Regio Snel nieuws

Op zondag 1 oktober 2023 opent Voka, het Vlaamse netwerk van ondernemingen, de deuren van 235 fysieke en 32 digitale bedrijfssites voor het brede publiek.

De openbedrijvendag is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de Vlaamse economie en te ontdekken hoe innovatief, duurzaam, inspirerend en sociaal onze ondernemers zijn. Je kan kiezen uit een divers aanbod van sectoren, regio’s en thema’s, zoals circulaire economie, digitalisering, gezondheid, mobiliteit en nog veel meer. Je kan ook deelnemen aan boeiende workshops, rondleidingen en wedstrijden. De openbedrijvendag is gratis en voor iedereen toegankelijk. Het is een ideale uitstap voor het hele gezin, waar je niet alleen veel kan leren, maar ook veel plezier kan beleven. Wil je meer weten over de openbedrijvendag van Voka? Bezoek dan de website openbedrijvendag.be en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle praktische informatie en leuke activiteiten.

Je kan ook Facebook, LinkedIn of Instagram volgen of deelnemen aan de conversatie met #openbedrijvendag.

Zowel bij grote en bekende ondernemingen als bij starters en innovatieve familiebedrijven is veel te ontdekken. We mogen fier zijn op onze Vlaamse ondernemingen!

Mis dus deze unieke kans niet en kom op 1 oktober naar de openbedrijvendag van Voka. Je zal versteld staan!

De openbedrijvendag wordt al voor de 33ste keer georganiseerd dankzij de samenwerking tussen Roularta Media Group en Voka en de steun van het agentschap Innoveren en Ondernemen en hun partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met