Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Geluk en verbondenheid? Ja, graag!

Geluk en verbondenheid? Ja, graag!
Snel nieuws

http://www.mensenzijnmedia.be/winkel/Bij Mensen zijn Media zetten we ons al meer dan tien jaar consequent in om bij te dragen tot meer geluk en verbondenheid tussen ons en onze lezers, sympathisanten en klanten, maar ook en vooral tussen jullie allemaal. Onderling. Een voor een. Samen. Daar engageren we ons voor. En jij?

Het lijkt wel alsof het slecht nieuws regent de laatste weken, maanden, jaren zelfs. Overal ter wereld schreeuwen mensen hun ongenoegen, ontevredenheid en ongeduld uit over de stand van zaken. Polarisering is troef en de kloof tussen mensen lijkt diep of zelfs onoverkomelijk.

En toch … In ons dagelijkse leven, op ons werk, bij onze vrienden en familie of gewoon op straat lopen we voortdurend mensen tegen het lijf die nog iets willen betekenen voor iemand anders, op hun eigen kleine of grote manier. Waarvoor wij ons engageren, daarvoor engageren veel mensen zich. Jammer genoeg verdwijnt die fijne boodschap vaak naar de achtergrond, wordt ze vaak vergeten. Daarin willen we graag verandering brengen.

#gelukkigverbonden blijft onze mantra. Onze boodschap vind je in onze magazines, op onze website mensenzijnmedia.be en op onze sociale media, maar nu kan je ze zelf ook mee uitdragen dankzij de items uit onze webshop. Zo zorgen we binnenkort hopelijk met z’n allen voor een keerpunt en krijgen menselijkheid en warmhartigheid weer de aandacht die ze verdienen. Ga je samen met ons voor een betere toekomst?

Onze winkel wordt regelmatig aangevuld met nieuw leuks. Vind je het ook tijd voor wat meer positiviteit en samenhorigheid? Wil jij ook je wens voor meer verbondenheid met en tussen de mensen om je heen tonen? Bestel je iets uit onze winkel en steun je zo ook onze missie? Dan danken we je, uit de grond van ons hart. Zo komen we er wel. Je bent een echte topper.

Vergeet zeker niet een foto op je sociale media te posten met #gelukkigverbonden.

het team van Mensen zijn Media

“Onze leuke gadgets en geschenkjes die jezelf en anderen inspireren zijn kleine puzzelstukjes in het mozaïek van de nieuwe wereld waaraan we samen met jou bouwen.” – Fik Verbiest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met