Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

De toekomst komt dichterbij

De toekomst komt dichterbij
Mortsel Snel nieuws

De hele site ‘Sint-Jozef’ aan de Liersesteenweg in Mortsel is toe aan een nieuwe toekomstvisie. Het gaat om de kerk, het parochiecentrum, de school, het scoutslokaal … dus van de steenweg tot de natuur van de Bessem. In dit ruime gebied is er nood aan en ruimte voor kerk, onderwijs, verenigingen, jeugdwerk, … maar misschien ook voor veel meer. Wie over een aantal jaar iets wil realiseren, moet er nu grondig over nadenken. Met een globaal plan voor het hele gebied willen we ervoor zorgen dat een harmonieus geheel ontstaat waarbij de verschillende functies goed op elkaar zijn afgestemd. Bouwen aan een warme gemeenschap betekent ook aandacht hebben voor gebouwen en infrastructuur.

Daarom willen we je uitnodigen om mee te brainstormen over de invulling van deze site. We plannen hiervoor een uitgebreid participatietraject om een plan te bekomen met aandacht voor de sociale, economische, geestelijke en culturele noden van dit deel van Mortsel.

Graag nodigen we je uit om een korte enquête (max. 10 minuten) in te vullen die polst naar de noden en wensen van de gemeenschap voor de buurt. Vanuit deze enquête zullen we een masterplan ontwikkelen voor dit gebied, waarbij alle partners van de site betrokken worden.

In de enquête kan je je gegevens meegeven zodat we u eventueel later kunnen contacteren in verband met verdere participatiemomenten.

Je kan de enquête hier invullen.

Dit project loopt op vraag van de dekenale vzw in samenwerking met de vzw Stefanus. Geef je patrimonium betekenis (stefanus.be).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

1 × 3 =