Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Stempelactie Mortsel Heerlijk Lokaal zal 2 maanden langer lopen

Stempelactie Mortsel Heerlijk Lokaal zal 2 maanden langer lopen
Algemeen Mortsel Shopping
In volle coronatijd heeft ‘Dag van de Arbeid’ wel een heel bijzondere bijklank. Alles ligt ‘schijnbaar’ stil, maar vergis je niet! Achter de schermen van jouw lokale middenstanders gonst het van de bedrijvigheid om je op gepaste en veilige wijze weer te ontvangen en … te bedienen. Bij lokale ondernemers mag je naast passie en vakmanschap namelijk rekenen op een grote betrokkenheid. De lokale middenstander staat graag paraat met raad en daad voor de mensen uit zijn straat, wijk, buurt en regio. 

De voorbije weken moesten de meeste middenstanders hun zaak helaas sluiten en bleven klanten vooral ‘in hun kot’. Gelukkig zijn de gevolgen van het coronavirus ondertussen min of meer onder controle en mogen we ons verwachten aan een versoepeling van de maatregelen. Laten we samen werk maken van veilig ‘winkelhieren’ en onze moedige lokale middenstanders een hart onder de riem steken. Hoe jij hier concreet aan kan meewerken? Via onze stempelactie van Mortsel Heerlijk Lokaal! 

Helaas konden we de voorbije weken zo goed als nergens terecht met onze stempelkaarten. Omdat in april nauwelijks werd gewinkeld, gaat onze maandelijkse trekking op de markt van 6 mei niet door. Ook Annie Prilvis uit de Vijverstraat van Boechout kwam haar prijzenpakket op 1 april niet afhalen. In overleg met de dienst Lokale Economie en ALEM besloten we dan ook om onze succesvolle stempelactie te verlengen tot en met december. We sluiten 2020 dan in schoonheid af met de schenking van de hoofdprijs: een reuze-kerstcadeau dat wordt getrokken uit ALLE stempelkaarten die gedurende de hele actie werden ingeleverd! 

Dus duik in je handtas of in je paperassen en leg je stempelkaarten alvast klaar. Onze lokale middenstanders helpen je heel graag verder … richting “winnende” stempelkaart. Bij iedere volle stempelkaart wint alvast onze lokale economie en bij één van die volle stempelkaarten win jij misschien wel een prijzenpakket van 800 euro of de hoofdprijs van december 2020! 

Dank je wel, succes en … shop lokaal, shop safe! 

Fik Verbiest – Namens alle Mortselse middenstanders

Bron: Mortsel Heerlijk Lokaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

19 + tien =