Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Win een geschenkmand met de Valentijnsactie in Hove

Win een geschenkmand met de Valentijnsactie in Hove
Hove

De lokale middenstandsvereniging Hove Onderneemt! heeft 2020 afgesloten met een succesvolle eindejaarsactie. Uit de meer dan 2500 binnengebrachte stempelkaarten werden 40 winnaars geloot. Daarbovenop kwamen nog 5 winnaars uit de bus die hebben deelgenomen aan de wedstrijd via de facebookpagina van Hove Onderneemt!. Zij ontvingen allen een aankoopbedrag in de vorm van de ‘Bon van Hove’, die vrij te besteden is bij alle Hovese handelaars.

En intussen heeft het kernteam van de handelaarsvereniging niet stilgezeten en is er het startschot gegeven van een volgende activiteit: de Valentijnactie. Met deze activiteit wil de vereniging, in deze nog altijd moeilijke coronaperiode, een positieve, ludieke, warme en liefdevolle boodschap brengen naar iedereen.

Het centrum van Hove werd opgefleurd met grote rode harten ter hoogte van het Kostershuisje en de kerk. Aan iedereen die wil deelnemen wordt gevraagd om een leuke, originele foto te maken aan dit Valentijnsdecor en deze foto te delen via zijn sociale media (facebook, instagram) met uiteraard de vermelding #hoveonderneemt. Diegene die niet actief zijn op sociale media, kunnen hun foto doormailen naar communicatie@middenstandhove.be.

De leukste foto’s worden beloond met een prachtige geschenkmand ter waarde van 100 euro met producten en aanbiedingen van verschillende Hovese handelaars. Het promoten van lokaal winkelen is één van de belangrijkste prioriteiten van de handelsvereniging.

De actie loopt van 7 februari t.e.m. 21 februari 2021. Winnaars worden begin maart bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

twaalf − drie =