Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Boonen Zonwering laat je optimaal genieten van je woonomgeving

Boonen Zonwering laat je optimaal genieten van je woonomgeving
Algemeen

Zaakvoerder Luc Boonen uit Edegem is al bijna 35 jaar actief in de sector van zonwering. Met veel passie voor het vak en de knepen die hij leerde van zijn grootvader maakte Luc van Boonen Zonwering dé referentie voor duurzame en kwalitatieve zonwering en raamdecoratie. Zijn echtgenote Inge, schoonbroer Gert, zoon Jeroen en hun gemotiveerde medewerkers schreven mee aan het succesverhaal. Luc en zijn team kiezen resoluut voor topleveranciers en garanderen een perfecte montage van wat ze afleveren. Je kan bij hen terecht voor buiten- en binnenzonwering, gordijnen, terrasoverkappingen, raamdecoratie en rolluiken.

Meer dan 10.000 tevreden klanten

“We zetten dagelijks in op kwaliteit en service en combineren keurig maatwerk met gepersonaliseerd advies. Daardoor kon ons bedrijf uitgroeien tot wat Boonen Zonwering vandaag is”, zegt Luc Boonen tevreden. “Onze klanten kiezen voor duurzame kwaliteit en zijn bijgevolg zodanig tevreden dat ze met plezier ambassadeurs worden van onze firma. Hierdoor hebben we geen verkopers nodig en kunnen we volledig focussen op de beste prijs/kwaliteit van onze producten en dienstverlening.” Boonen Zonwering heeft tenslotte een portfolio van meer dan 10.000 tevreden klanten, wat bewijst dat deze aanpak werkt. De combinatie van ervaring, passie, vakkennis, service en kwaliteit maakt van Boonen Zonwering bovendien een heel sterk merk!

Van raamdecoratie tot een volledig 'hot' outdoor-living-concept

Outdoor-living maakt van je tuin een aangename extra leefruimte

Boonen Zonwering is gespecialiseerd in terrasoverkappingen en outdoor living. Luc creëert graag een extra leefruimte buitenshuis, op een manier dat men er het hele jaar door kan van genieten. Wie met zijn bedrijf in zee gaat, merkt al vlug dat hij in goede handen is. Boonen onderscheidt zich namelijk door de systematische, professionele en klantgerichte aanpak.

Zodra wij zijn langs geweest wil ik vooral dat de mensen zorgeloos en jarenlang optimaal van hun woonomgeving kunnen genieten, zowel binnen als buiten.

“Wie interesse toont in onze producten begeleiden we van meet af aan met een nauwkeurige opmeting, advies op maat en een vrijblijvende offerte. Na plaatsing en montage volgt een duidelijke uitleg bij het gebruik”, zegt Luc vastberaden. “Zodra Boonen Zonwering is langs geweest, wil ik vooral dat de mensen zorgeloos en jarenlang optimaal van hun woonomgeving kunnen genieten. Deze ingesteldheid maakt dat we elke opdracht met veel enthousiasme aanpakken en dat merk je aan de kwaliteit van iedere afwerking”, zegt Luc.

Boonen Zonwering levert maatwerk met alleen maar topmerken

Hoewel zonwering bij de meeste projecten centraal staat, heeft iedere klant zijn eigen verwachtingen. Wil men de warmte buiten houden of alleen het zonlicht? Wil men zijn interieur kunnen verduisteren of ervaart men te weinig privacy? “We nodigen de klant persoonlijk uit in onze showroom om uitgebreid kennis te maken met de materialen die Boonen Zonwering gebruikt. Vervolgens gaan we langs om zeker te zijn dat de materiaalkeuze wel degelijk tegemoetkomt aan zijn of haar verwachtingen. Deze aanpak is, in combinatie met de topmerken die we aanbieden, de verklaring voor de grote klantentevredenheid. En dat stemt ook ons tevreden …!” lacht Luc.

Luc Boonen werkt uitsluitend samen met A-merken, zoals Weinor, Renson, Toppoint en Inside. Boonen Zonwering is zelfs Premium Ambassador van het Belgische Renson en Top Partner van het Duitse Weinor. Dit voorrecht is alleen weggelegd voor bedrijven die een eigen toonzaal hebben en eigen, opgeleide monteurs die voldoen aan heel hoge kwaliteitsnormen. Zo kan Boonen de leveranciersgaranties en een perfecte na-service realiseren.

Wie helpt Boonen Zonwering te groeien?

Veel tevreden klanten delen enthousiast hun ervaringen met vrienden en kennissen, wat zorgt voor een goedgevuld orderboek. “Momenteel telt ons team 8 trouwe en gemotiveerde vakmensen en we willen nog groeien. We kijken dus uit naar gepassioneerde mensen die graag kwaliteitswerk leveren. Bij ons kan dit omdat we voortdurend volgen wat zich op de markt afspeelt. Zo maken we gebruik van de laatste nieuwe technologieën en producten”, vertelt de zaakvoerder.

Luc, Inge en Jeroen Boonen met enkele trouwe medewerkers

Wie een aangename werkplek zoekt, zich op regelmatige basis wil bijscholen en rekent op een correcte verloning neemt best contact op met Boonen Zonwering. Voor wie droomt van een perfecte woonomgeving, geldt uiteraard hetzelfde!

Mechelsesteenweg 476 – 2650 Edegem – 03 230 19 55 – info@boonenzonwering.be www.boonenzonwering.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met