Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Zuidrand Klassiek!

Zuidrand Klassiek!
Cultuur Zuidrand Klassiek

Op donderdag 26 oktober 2023 om 20.15 uur speelt het wervelende Sonoro Strijkkwartet een concert met kwartetten van Haydn, Beethoven en Shostakovitch.

Het Sonoro Strijkkwartet maakt momenteel furore op de internationale podia. Binnen de European Concert Hall Organisation werd het kwartet immers gekozen als Rising Star en het zal tijdens het seizoen ‘23-’24 optreden in de zestien belangrijkste concertzalen van Europa. Een duivelse droom of een erkenning van het sublieme en uitmuntende spel?
Het Sonoro Quartet speelt het erg geliefde strijkkwartet opus 76 nr. 4, ‘De Zonsopgang’, dan volgt het monumentale negende strijkkwartet van Ludwig van Beethoven en eindigen doet het met het zeer persoonlijke tweede strijkkwartet van Dimitri Shostakovitch.

Het Sonoro Quartet bestaat uit Sarah Jégou-Sageman, viool; Jeroen De Beer, viool; Seamus Hickey, altviool en Léo Guiguen, cello.

Verdere informatie vindt u op https://orfeo.be/events/sonoro-strijkkwartet-zuidrand-klassiek-in-lint/.
Tickets kosten 16 euro (5 euro voor -26).
Info en reserveren bij Orfeoproducties via info@orfeo.be of 03 449 16 87 of via de cultuurdienst van de gemeente Aartselaar.

Een organisatie van de Streekvereniging Zuidrand en Orfeoproducties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met